Downloads fra bogen

DOWNLOADS FRA BOGEN

Disse downloads er konkrete øvelser og værktøjer baseret på den viden, du får, når du læser Ambitiøse Mødre. De er derfor beregnet til at bruge i forbindelse med, at du læser bogen. Du skal dog være velkommen til at forsøge dig med dem, før du har læst bogen, hvis du er nysgerrig...

Øvelse:

Hvor ambitiøs er du?

Øvelsen hører til kapitel 3 i bogen. Du får mulighed for at reflektere over, hvordan dine ambitioner fordeler sig mellem ude- og hjemmeliv.

Tjekliste:

Stikord til debat på din arbejdsplads

Tjeklisten er til dig, der gerne vil starte en debat om emnet på din egen arbejdsplads. Du kan bruge den som forslagsbank til, hvad din arbejdsplads kan gøre for at klemme hele potentialet ud af de ambitiøse mødre og kvinder generelt.

Øvelse:

Få styr på værdierne hjemmefra

Denne øvelse hører til kapitel 5 og giver dig mulighed for at reflektere over, hvordan værdierne fra din barndom påvirker dig og dit virke som mor og ambitiøs kvinde.

Manual:

Prioriteringsspillet

Prioriteringsspillet er bo-gens mest omfattende øvelse. Du kan både downloade spillets kort og selv printe og klippe dem til, eller du kan bestille en færdig pakke med spillet, så det eneste, du og din partner skal tilføre, er god energi og måske en kop kaffe eller et glas vin.

Øvelse:

Tidsmatrix

Denne øvelse hører til kapitel 9 og giver dig mulighed for at holde dit reelle tidsforbrug ud i udstrakt arm, så du derved kan forholde dig til, om du reelt er lige så meget væk fra dine børn, eller glemmer dig selv lige så meget som du har en oplevelse af.

Nyhedsbrev:

Nyt om kvinder, deres familie og arbejdsplads

Bogens forfatter, Lisbeth Odgaard Madsen, udsender jævnligt nyheder på mail. I nyhedsbrevet betragter, beskriver og diskuterer hun kvindernes potentiale og deres arbejdspladser, ude såvel som hjemme.